/>
Fast and efficient data storage

Voor een snelle website is effeciente en snelle dataopslag cruciaal. Daarom gebruikt Webanizr de best passende database oplossing voor elke vorm van data. Daarnaast houden wij alle data zou efficient mogelijk gestructureerd.

De juiste software

Er is niet één ultieme database oplossing. Elke oplossing heeft zijn voor en na delen. Daarom maakt Webanizr gebruik van veel verschillende oplossing. Sommige zijn geoptimaliseerd voor het structureren van gegevens, andere voor het snel laden en weer andere voor het snel opzoeken van gegevens. Daar hoef jij je echter niet mee bezig te houden. De juiste keuzes voor de juiste software worden bij Webanizr automatisch gemaakt.

Caching

Doordat (bijna) alles binnen Webanizr configureerbaar is, wordt er veel gebruikt gemaakt van database oplossingen. Data opzoeken en structureren kost tijd. Tijd die we juist willen minimaliseren en zo de laadtijd zo laag mogelijk houden. Daarom wordt heel van van de data gecached. Wordt twee maal dezelfde gegevens opgehaald? Dan wordt bij de tweede vraag direct het antwoord van de eerste vraag gegeven. Hierdoor blijft een configureerbaar systeem toch snel.

Webwaarden

Veel van de data die je zelf kunt opvragen verloopt via webwaarden. Door de manier waar op data wordt opgevraagd generiek te houden kunnen we deze overal optimaliseren. Zo hoef je bij het opvragen van data nooit rekening te houden met de meest efficiente manier, daar doet het systeem voor jou.

Continu optimaliseren

Naarmate de website langer gebruikt wordt raakt de data meer en meer vervuild. Daarom worden er regelmatig optimalisatie gedraait om er voor te zorgen dat de data die niet langer meer nodig is ook opgeruimd wordt. Dit houdt het systeem schoon en snel.

Neem contact op

Vragen over hoe Webanizr jouw projecten kan verbeteren? Geef ons een beschrijving van je huidige situatie of toekomstige plannen en we sturen u een gedetailleerd plan van hoe Webanizr jouw huidige of toekomstige problemen oplost.

Webanizr hosting is een onderdeel van Webanizr - een product van Content Power